Firme de rent a car in Cluj

Cand vizitezi capitala Transilvaniei, fie ca vii la Untold, fie ca esti aici pentru business, sau doar ca turist, mai mult ca sigur ca iti doresti o cazare confortabila, la fel ca acasa (sau chiar mai bine  ), dar probabil iti doresti si o mobilitate excelenta, astfel incat sa poti ajunge in orice loc din oras ai nevoie rapid si fara dureri de cap. Pentru astfel de cazuri, e bine sa apelezi la o firma de rent-a-car din Cluj.

Autoturismul personal nu mai constituie, de multa vreme, un moft, el este o necesitate. Astfel, cumparaturile voluminoase sunt transportate in deplina siguranta, excursiile pana la munte ori la mare sunt oricand la indemana, vizitele la medic devin mai confortabile daca se elimina problema transportului in comun, aglomeratia din autobuze devine o amintire neplacuta, iar taxiurile se transforma in amintiri. Alte motive ca sa decretam autovehiculul personal o necesitate? Iata un raspuns ce il putem gasi la majoritatea persoanelor ce merg zilnic cu masina, ori fac cateva drumuri pe saptamana.

Dar, ce se poate face in cazul in care autoturismul personal lipseste, un taxi nu reprezinta o optiune grozava iar prietenii si rudele nu pot sa ne ajute? In acest caz, facem apel la o companie de inchirieri auto. Haideti sa luam un exemplu concret, cazul unei persoane care vine intaia oara in Cluj Napoca, care trebuie sa faca foarte multe drumuri si nu doreste sa faca apel la un taxi, pe motivul preturilor ridicate si din cauza faptului ca poate sa nu gaseasca unul chiar in momentul cand are nevoie. Asa ca, tot ce are persoana respectiva de facut este doar sa apeleze la o firma de rent a car din Cluj si sa inchirieze un autoturism, in functie de suma pe care o are la dispozitie, dar si de nevoile personale (o berlina, un SUV etc.).

Tarifele variaza functie de autoturismul dorit (tip, marca), perioada de inchiriere a acestuia, precum si de alte servicii optionale care au fost contractate. Un exemplu. Un VW Passat din 2014 inchiriat pentru doar 24 h va costa circa 65 de euro (pretul ia in calcul si varsta soferului, pentru exemplificarea noastra alegand varsta de 23 de ani, deci un maximum 5 ani de experienta in conducerea auto). Nu este un pret foarte mare, daca se are in vedere ca: in Cluj Napoca, la un taximetru, pretul mediu per kilometru este de 2,0 lei. Stationarea, timp de o ora este 20 lei. In conditiile unui trafic de duminica, poate ca ar fi mai convenabil sa mergem cu un taxi, insa prin traficul orelor de varf, mersul renteaza doar cu un autovehicul inchiriat. De ce? Intrucat in felul acesta vom putea ocoli, vom putea cauta scurtaturi, ceea ce este imposibil atunci cand mergem cu un taxi. Iar daca va trebui sa mergem multe ore dintr-un capat al orasului in celalalt, nu va fi deloc de dorit sa folosim un taxi. Si bineinteles, tariful zilnic al inchirierii scade cu durata contractarii, la perioade de peste 14 zile obtinandu-se cel mai avantajos pret, de regula.

Numarul de firme de rent a car din Cluj Napoca este destul de mare, avand in vedere ca vorbim de al doilea oras al tarii, cu o pronuntata crestere economica in ultimii ani. Pentru ca stim ca nu aveti timp sa cautati o companie serioasa, va propunem in continuare o lista cu cele mai vechi si respectabile firme din acest domeniu, urmand ca Dvs sa selectati una in baza preferintelor personale:

1. TopCarRentals

Tel: +40 754 263 685 
Web: https://topcarrentals.ro 
Email: rezervari@topcarrentals.ro

2. Top Rent-a-car

Tel: +40 730 511 820
Web: https://masinideinchiriatcluj.com/ sau https://toprentacarcluj.ro
Email: rezervari.toprentacar@gmail.com

3. Hermin Rent-a-car

Tel: +40 747 187.812
Web: http://www.herminrentacarcluj.ro sau Hermin Rent-a-car Cluj
Email: office@rentacarincluj.ro  

4. PHP Rent-a-car

Tel: +40 752-012.012
Web: https://www.phprentacar.ro/
Email: office@phprentacar.ro  

5. 321 Rent-a-car

Tel: +40 743 526 653
Web: http://www.321rentacar.ro/
Email: 321rentacar@gmail.com