Descriere apartament

Apartamentul Loft ofera un spatiu generos si calduros. Am amenajat acest spatiu astfel incat sa ofere tot confortul si armonia de care aveti nevoie, zona de relaxare dispune si de un leagan suspendat, un obiect destul de apreciat de oaspetii nostrii. Acesta este compus din bucatarie, camera de zi si dormitor si are si un mic balconas. Camera de zi are o sofa extensibila pana la 1,8 metri. Asadar poate acomoda pana la 4 persoane.

Daca esti in cautare unui apartament care sa te faca sa te simti protejat si relaxat, exact ca la tine acasa este suficient sa petreci o noapte aici si te vei reintoarce cu drag de fiecare data. Ca de obicei, te rasfatam cu tot ce este nevoie pentru a te simti cat mai confortabil: televizor LCD, acces la Internet prin Wi-Fi, o bucatarie complet utilata unde iti poti exersa talentele culinare, accesorii pentru calcat haine si desigur, nelipsitele accesorii de baie -sapun, sampon, casca de dus, papuci, uscator de par.

Tariful pentru o cazare de una-sapte nopti incepe de la de 54 Euro/ noapte, fiind negociabil pentru durate mai mari. Pentru oferte corporate, va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

Alte apartamente

× Message us