Studio Superior

Descriere apartament

Superior Studio este un apartament spatios, aerisit, in culori vesele si optimiste. Este un spatiu deschis, fiind semidecomandat doar prin mobilier, si are o suprafata de 65 de metri patrati. Cei care ii calca pragul sa pot bucura de divertisment pe televizorul cu ecran LCD-smart tv, iar in zona de relaxare este un puf confortabil imens . Puteti regla temperatura dorita cu ajutorul aerului conditionat, si naviga pe Internet la discretie prin Internet Wi-Fi de mare viteza.

Va punem la dispozitie accesorii complete pentru baie – sapun, sampon, casca de dus, uscator de par, papuci. Si nu uitam de accesoriile pentru calcat hainele, absolut necesare atunci cand vreti sa va prezentati la o intalnire de business. Apartamentul include si o kitchenette mica si cocheta, complet utilata pentru a va putea pregati un mic dejun copios sau o cina savuroasa.

Tariful pentru o cazare de una – sapte nopti incepe de la 45 Euro/ noapte, fiind negociabil pentru durate mai mari. Pentru oferte corporate, va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

Alte apartamente

× Message us