The Two Bedroom Suite

Descriere apartament

The Two Bedroom Suite este un apartament cochet, amenajat cu gust si atentie pentru detalii. Are culori deschise, optimiste, iar raportul calitate pret este un punct forte. Este locul potrivit sa te relaxezi si sa iti reincarci bateriile dupa o zi incarcata de afaceri prin Cluj, sau dupa un traseu turistic obositor, dar plin de incantare.

Apartamentul dispune de 2 dormitoare decomandate, ceea ce il face perfect pentru o familie cu copii sau doua cupluri. Spatiul generos de 60 de metri patrati este utilat cu tot ce este necesar pentru relaxare si divertisment – televizor cu ecran LCD, Internet prin Wi-Fi – dar si diverse accesorii de lipsit din viata de zi cu zi: fier de calcat, accesorii pentru baie – sapun, sampon, casca de dus, uscator de par, papuci – mici facilitati de kitchenette: un minibar, aparat de cafea si fierbator de ceai.

Pretul pentru o cazare de una-trei nopti incepe de la 60 Euro/ noapte, fiind negociabil pentru durate mai mari. Pentru perioade care depasesc 28 de zile avem tarife speciale. Pentru oferte corporate, va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

Alte apartamente

× Message us