Unora dintre noi ne place sa folosim inchirieri de apartamente pe termen scurt – inchirieri in regim hotelier in Cluj Napoca. Acesta poate fi un lucru fantastic daca sunteti obligat sa calatoriti pe un buget mai restrans, mai ales ca o familie. In centrul orasului Cluj-Napoca, de exemplu, exista sute de apartamente care pot fi inchiriate pentru mai putin de 35-40 de euro pe noapte; daca n-aveti noroc la gasirea unei camere de hotel, veti putea dormi confortabil toata familia la acelasi pret!

O multime de avantaje

O inchiriere pe termen scurt este, de asemenea, o optiune grozava in cazul in care, sa zicem, o sa doriti, pentru a economisi bani pe hrana (veti avea propria bucatarie), la fel ca ideea de a avea un spatiu de locuit pentru a va relaxa (dar nu vreti ca sa platiti pentru un apartament de hotel stralucitor), sau doriti sa experimentati cu adevarat „traiul ca un localnic” (in casa proprie situata acolo). Pentru 35-40 de euro pe noapte, puteti avea un dormitor doar pentru dumneavoastra si va puteti bucura de micul dejun intr-o bucatarie plina de soare.

Acestea fiind spuse, statul intr-un apartament inchiriat in regim hotelier Cluj Napoca pe perioada sejurului dumneavoastra nu merge intotdeauna perfect. Fiecare apartament este diferit, astfel incat facilitatile si confortul variaza. Fotografiile pot fi inselatoare (deoarece acestea pot fi facute in hoteluri). Cum puteti fi sigur ca veti obtine cele mai multe avantaje dintr-un apartament de inchiriere pe termen scurt? Iata cateva sfaturi pentru a le tine minte:

Anunturile online nu sunt neaparat cele mai bune optiuni

Site-urile de anunturi online au utilizarile lor. Dar cand vine vorba de a gasi un serviciu de inchirieri in regim hotelier in Cluj Napoca, e un lucru prea riscant. Escrocheriile abunda si, avand in vedere lipsa oricarei reguli in domeniu, nu exista nici o modalitate de a sti daca oamenii sunt care spun ei ca sunt… sau, in situatia de fata, apartamentele sunt, de fapt, ceea ce arata ca sunt!

Site-urile intermediare

Din fericire, au aparut o multime de alte optiuni, mult mai sigure. Toate acestea au o protectie inclusa pentru Dvs. Cand rezervati un apartament pe AirBnB, de exemplu, puteti sa trimiteti plata direct catre site. Si AirBnB o retine, avand grija ca sa o livreze proprietarului la doua zile dupa ce ati reusit sa va cazati. Deci, daca ajungeti la locul ales iar apartamentul nu exista, sau nu este ceea ce spune descrierea, proprietarul nu vede banii! Proprietarii, de asemenea, nu pot anula o solicitare a clientilor mai mult de o data pe an, si chiar sunt penalizati si numai pentru o singura anulare.

Astfel de site-uri sunt de asemenea bune deoarece au un sistem de review unde pot scrie numai oamenii care au rezervat si au stat efectiv la proprietatea respectiva. Pare ca este un lucru banal – fals – este un mare avantaj. O alta optiune este sa verificati pagina de Facebook – review-uri, imagini, videoclipuri, comentariile userilor. Aceasta este insa o discutie pentru alt articol. Deci, puteti merge si in conditii de siguranta. Tineti aproape de site-urile importante de inchirieri in regim hotelier in Cluj Napoca. Nu exista nici un motiv sa jucati ruleta ruseasca cu vacanta dumneavoastra.